Smo štiričlanska družina – dva velika in dva manjša otroka (13 in 8 let).  Velika otroka obožujeva hribe, mlajša bolj položne izlete. Najlepše pa nam je na daljših potovanjih, kamor nas običajno običajno zapelje naša ‘ce-petka’.

Na žalost se vse prevečkrat znajdemo na izletih v okolici Celja, predvsem na Celjski koči, Anskem vrhu, Šmartinskem in Braslovškem jezeru, Gori Oljki, Mrzlici. Velikokrat je težko najti idejo, kam se podati, ko imaš le nekaj ur na razpolago. Za daljša potovanja pa izkoriščamo prvomajske praznike in krompirjeve počitnice. To nam gre bolje od rok :-).

S to spletno stranjo ustvarjamo skupnost potepuških družin, da bomo drug drugemu pomagali pri iskanju skritih kotičkov, si pomagali pri načrtovanju poti, svetovali pri izbiri hotelov… in le mogoče bomo še koga vzpodbudili, da bo ugotovil, da je lahko potovanje z avtomobilom pravzaprav  lepo, poučno in zabavno vsem članom družine. Če le znamo prav načrovati pot, da se najde za vsakega nekaj …

V naši družini jaz uživam v načrtovanju poti. Skupaj se odločimo, kam gremo, jaz pa najdem zanimivosti po poti (nikoli ne pozabim na kakšno atraktivno točko za otroke), se odločim kje bomo spali, poiščem hotele… No, rezervacije pa opravi možek :-). Kakor lahko vidite, uživam tudi v opisovanju naših dogodivščin. Kar pa je najpomembnejše -vsi uživamo na potovanju. Spoznavanje novih krajev, ljudi in njihovih navad je naš način polnjenja baterij.  Pravzaprav so potovanja naša strast. Dovolite, da vsaj za kakšen dan postanejo tudi vaša!